صفحه اصلی::
آلبوم تصاویر::
مدیریت ها

سایت های مرتبط با معاونت

دفتر ترویج قرآن و عترت(ع)

سایت معاونت فرهنگی و اجتماعی را چگونه ارزیابی می کنید؟

کرسی آزاد اندیشی

آرشیو مطالب

کارگروه امور بانوان

ملاقات های عمومی معاونت

جشن دانش آموختگان
:: مسابقه کتابخوانی اساتید و کارکنان دانشگاه و خانواده ها_ویژه نیمه شعبان ::
 | تاریخ ارسال: 1400/1/7 |
مسابقه کتابخوانی اساتید و کارکنان دانشگاه و خانواده ها
ویژه نیمه شعبان
ای پادشه خوبان داد از غم تنهایی
دل بی تو به جان آمد وقت است که بازآیی

سلام علیکم؛
فرارسیدن بهار طبیعت و همچنین عیدهای پرفروغ ماه پرفضیلت شعبان را خدمت شما تبریک عرض می نماییم. همه ساله نیمه شعبان، یادآور حضور موفور سرور آن حجت غایب از نظر است که دل های شیفتگان را با برگزاری جشن هایی خالصانه متمایل به خود می سازد. امسال اما نیمه شعبان، شرایط خاصی دارد و شیوع ویروس منحوس کرونا، برگزاری این جشن ها را محدود ساخته است و البته تقارن آن با ایام تعطیلات نوروزی مزید بر علت شده است. به این بهانه، در نظر گرفتیم مسابقه ی مجازی کتابخوانی برگزار کنیم و به نیت سلامتی حضرت حجت امام مهدی (عج)، به ۳۰ نفر از کارکنان و خانواده های محترم و ۲۰ نفر از استادان و خانواده های محترم که به این پرسشهای چهار گزینه ای پاسخ دهند، به قید قرعه هدایایی به رسم یادبود اعطا نماییم. لازم به ذکر است سؤال های این مسابقه از کتاب ارزشمند «آخرین سفیر آسمانی» تالیف دکتر سید ابوالحسن سادات اخوی است و فایل الکترونیک این کتاب، به پیوست تقدیم شما خوبان، علاقه مندان و منتظران آن حضرت می گردد.
 از کلیه علاقه مندان دعوت می شود تا پس از مطالعه کتاب فوق، تصویر پاسخ نامه تکمیل شده را حداکثر تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ به شماره ۰۹۰۱۸۳۸۱۴۴۶ در پیام رسان بله یا واتساپ و یا به ایمیل csciust.ac.ir ارسال نمایند.

با آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون
مدیریت ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

دفعات مشاهده: 303 بار   |   دفعات چاپ: 17 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد