درباره معاونت ::
امکانات و فرصت ها::
اخبار ::
تسهیلات پایگاه::
کارگروه ملی همکاری با آلمان::
روز علم ایران و آلمان ::
اخذ روادید مهمانان خارجی::
برقراری ارتباط::
کاتالوگ انگلیسی دانشگاه

دوره های آموزشی ICTP

دوره های آموزشی

مرکز فیزیک نظری پروفسور عبدالسلام

تبادل دانشجو (IAESTE)

:: برگزاری جلسه تودیع و معارفه مدیر آموزش بین الملل ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/10 |
جلسه تودیع و معارفه مدیر آموزش بین‌الملل دانشگاه در تاریخ ۹ اسفندماه ۱۳۹۹ با حضور دکتر شاه‌حسینی(معاون بین‌الملل)، دکتر دلیری (مدیر برنامه‌ریزی و همکاری بین‌الملل) و کارشناسان حوزه معاونت بین‌الملل انجام شد.
 در این مراسم ابتدا معاون بین الملل دانشگاه با تاکید بر اهمیت فعالیت های بین‌الملل از زحمات دکتر موسوی در دوران تصدی مدیریت دفتر آموزش‌بین الملل دانشگاه، تقدیر و تشکر نمود و ابراز امیدواری کرد معاونت در آینده نیز از خدمات ایشان در این حوزه بهره مند شود. وی همچنین ضمن تشکر از دکتر خادم‌ ثامنی جهت قبول این وظیفه مهم اظهار امیدواری کرد که با تجارب گرانقدری که ایشان در بخش بین‌الملل در دانشکده مهندسی راه‌آهن داشته اند، دفتر آموزش بین‌الملل شاهد پیشرفت روزافزون در انجام وظایف محوله باشد.
در ادامه این مراسم، دکتر موسوی اهم اقدامات انجام شده در طول دو سال مدیریت خود در این دفتر ارایه کردند و در خاتمه ایشان از همه همکاران خود در معاونت بین الملل تشکر و قدردانی نمودند.
اهدای لوح و هدایای معاون بین الملل به دکتر موسوی و اهدای رسمی حکم انتصاب دکتر خادم‌ثامنی  به سمت مدیر دفتر آموزش بین الملل توسط دکتر شاه‌حسینی، در پایان بخش این جلسه تودیع و معارفه بود.

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4275