صفحه اصلی::
افتخارات دانشگاه::
سایت های مرتبط::
تسهیلات پایگاه::
اخبار ورودی های جدید سال 99::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::
آرشیو گزارش های تصویری::

خبرنامه شماره ۳۱۸

آرشیو خبرنامه الکترونیک

حدیث هفته

قال رسول الله  (ص)  : أقرَبُ النّاسِ مِن دَرجَهِ النُّبوَّهِ أهلُ الجِهادِ و أهلُ العِلمِ.
رسول خدا (ص) فرمودند: نزدیک ترین مردم به مقام نبوّت، اهل جهاد و دانش اند.

«کنزالعمّال، ح ۱۰۶۴۷»

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

دریافت اطلاعات پایگاه
:: هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی جلسه مشترک برگزار کرد ::
 | تاریخ ارسال: 1399/12/3 |
هیات رییسه دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی جلسه مشترک برگزار کرد

نشست هیات رییسه دانشگاه علم و صنعت ایران با رئیس و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت وگاز، روز پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۹ به صورت مجازی برگزار شد.
در این نشست ابتدا، دکتر صدر (مشاور عالی رئیس و مدیر کل حوزه ریاست) ضمن خوشامدگویی، هدف از حضور هیات رییسه دانشگاه در جلسه شورای دانشکده مهندسی شیمی، نفت وگاز را تبادل نظر، دریافت نقطه نظرات، ارایه گزارش‌هایی درباره دانشکده و ایجاد هم ‌افزایی برای پیشبرد امور دانشگاه اعلام کرد.
سپس معاون آموزشی دانشگاه (دکترواحدی) ضمن ارائه آمارهای مربوط به دانشکده مهندسی شیمی به تحلیل شرایط فعلی دانشکده پرداخت و سپس معاون پژوهش وفناوری دانشگاه (دکتردوایی)،  شاخص های مرتبط با پژوهش و فناوری را درمورد این دانشکده تشریح کرد. طبق این گزارش، دانشکده مهندسی شیمی در بسیاری از شاخص های پژوهشی و ارتباط با صنعت جزو دانشکده های برتر دانشگاه می باشد.
در ادامه جلسه دکتر موحدی راد (رئیس دانشکده )، ضمن تشریح پتانسیل های رشته مهندسی شیمی ، نفت وگاز درتوسعه کشور، به جایگاه این رشته و لزوم سرمایه گذاری هر چه بیشتر دراین زمینه پرداخت . وی همچنین در مورد امکان افزایش فضاهای پژوهشی و آموزشی، پروژه میدان محور، میدان نفتی درود و برخی مسائل دیگر مباحثی را مطرح نمود.
در ادامه این نشست چند تن از اعضای هیات علمی دانشکده ضمن تشریح مسائل، مشکلات و پتانسیل های موجود، نقطه نظراتی دراین زمینه ارائه نمودند.
سپس دکتر ذاکری (رئیس دانشگاه)، ضمن تشکر از زحمات اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی، نفت وگاز و موفقیت درکسب شاخص های بسیار بالا، این نوید را به اعضای هیات  علمی دانشکده داد که ساختمان جدید دانشکده در بودجه سال آینده مصوب شده است و انشالله به زودی شاهد کلنگ زنی آن خواهیم بود.
همچنین ایشان ضمن بیان قدردانی از تولید الکل توسط این دانشگاه و اشاره به ظرفیت و اقدامات صورت گرفته، نکاتی جهت رشد و ارتقاء بیشتر دانشگاه بیان نمودند.
دفعات مشاهده: 230 بار   |   دفعات چاپ: 9 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.09 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 4263