معرفی معاونت::
معرفی افراد::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید
استعلام مدرک تحصیلی
اطلاعات تماس کارکنان

دفتر معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: متخصصان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی الکترو موتورهای غول پیکر شدند
:: برگزاری نشست مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
:: انتشارِ برنامۀ «جامِ جهان‌نمایِ حافظ» / قسمت ۱ / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
:: برگزاری نشست فرهنگی مجازی با عنوان قرآن و خانواده سالم / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
منشور اخلاقی دانشجویان

:: برنامه زمانی اعمال تخفیف شهریه‌ مربوطه به نیم‌سال ۹۸۲ ::
 | تاریخ ارسال: 1399/6/22 |
پیرومصوبه هیات امنای دانشگاه برای اعمال تخفیف شهریه برای کلاسهای درسی دانشجویان نوبت دوم، پردیس و مشمول اضافه سنوات در نیمسال ۹۸۲، باطلاع میرساند که میزان تخفیف شهریه هر دانشجو، تا پایان وقت اداری روز یکشنبه ۲۳ شهریور(بعد ازاتمام ثبت نهایی کلیه نمرات دروس) محاسبه و در سامانه گلستان بعنوان بستانکاری دانشجویان مشمول ثبت خواهد شد. لازم بذکر است که مبالغ بستانکاری از شهریه نیمسال ۹۹۱ دانشجویان مشمول (جاری)کم شده و برای دانش آموختگان در حین تسویه حساب مسترد خواهد شد.
 یادآوری میکند که در مصوبه مذکور،  تخفیف شامل واحدهای پروژه، سمینار و کارآموزی نشده و بر اساس آن:.
- برای دروس کلاسی  که دانشجو امتحان داده، ۵۰% شهریه متغیر این دروس، تخفیف منظور و دانشجو بستانکارمیشود.
- برای دروس کلاسی که دانشجو حذف نموده، ۱۰۰% شهریه متغیر این دروس در بستانکاری دانشجو منظور میشود.
-  برای شهریه ثابت، متناسب با تعداد واحد دروس کلاسی که دانشجو امتحان داده، ۵۰% تخفیف اعمال و منظور میشود.
دانشجویان در صورت مشاهده هرگونه مغایرت، میتوانند موارد را ازطریق ایمیلهای: cporiust.ac.ir (برای دانشجویان نوبت دوم و مشمول اضافه سنوات) و  campus۲iust.ac.ir ( برای دانشجویان پردیس) پیگیری نمایند. لازم بذکر است که در این مقطع زمانی فرآیند ثبت نام و پرداخت شهریه بر مبنای  مبالغ بستانکاری علی الحساب ثبت شده در گلستان انجام میشود ولیکن بعد از اتمام فرآیند ثبت نام به درخواستهای ارسالی رسیدگی شده و نتیجه اعلام و اعمال خواهد شد.

آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:
دفعات مشاهده: 1199 بار   |   دفعات چاپ: 66 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4275