معرفی معاونت::
معرفی افراد::
اخبار و رویدادها::
آئین نامه ها::
طرح امتیاز آموزشی استادان::
آموزش در شرایط کرونا::
سولات متداول دانشجویان::
با ما در ارتباط باشید
استعلام مدرک تحصیلی
اطلاعات تماس کارکنان

دفتر معاونت آموزشی:

دورنگار :

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: متخصصان دانشگاه علم و صنعت ایران موفق به طراحی الکترو موتورهای غول پیکر شدند
:: برگزاری نشست مدیران فرهنگی دانشکده ها با معاونت فرهنگی و اجتماعی / ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
:: انتشارِ برنامۀ «جامِ جهان‌نمایِ حافظ» / قسمت ۱ / ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
:: برگزاری نشست فرهنگی مجازی با عنوان قرآن و خانواده سالم / ۱۸ اسفند ۱۳۹۹
منشور اخلاقی دانشجویان

:: اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه در مورد کلاسها بعد از تعطیلات نوروزی ::
 | تاریخ ارسال: 1399/1/13 |
با توجه به رو به پایان بودن تعطیلات نوروزی و لزوم تداوم تدابیر و اقدامات پیشگیرانه بمنظور اطمینان از سلامت دانشجویان و عدم ابتلای آنان به ویروس کرونا، معاونت آموزشی دانشگاه اعلام نمود که کلیه کلاس های نظری در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، کماکان به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه مدیریت آموزش (سامیا) برگزار خواهد شد. همچنین امکان برگزاری غیر حضوری دفاعیه های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا فراهم شده که شرایط برقراری آن متعاقبا توسط مدیریت تحصیلات تکمیلی و مدیریت امور آموزش دانشگاه به دانشکده ها ابلاغ خواهد شد.
با توجه به تدابیر اتخاذ شده توسط دانشگاه درشرایط فعلی شیوع این بیماری، دانشجویان گرامی میتوانند اصول مراقبتی و خودقرنطینگی را در شهر و کاشانه خود در کنار روند تحصیلی غیر حضوری، ادامه دهند. طبعا پس از پشت سر گذاشتن این شرایط و اطمینان از حصول شرایط برای حضور ایمن همراه با سلامت دانشجویان، اطلاع رسانی لازم از طریق مبادی رسمی دانشگاه انجام خواهد شد.
آدرس کانال رسمی معاونت آموزشی:
دفعات مشاهده: 6994 بار   |   دفعات چاپ: 816 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

IUST Education
اساتید برتر آموزشی سال 1399
Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4275